PoosConnections

By poosconnections

Hubert Welleman, (innovatie)man achter .nl

Donderdag 15 oktober 2015: Als partner van Frismakers vandaag met Suzanne Kemps onze plannen voor SIDN gepresenteerd aan Hubert Welleman,  new business manager bij deze onafhankelijke autoriteit achter .nl.

SIDN heeft Frismakers gevraagd haar zichtbaarheid uit te dragen als expert voor internet gerelateerde thema’s over (.nl) domeinnamen. Dit moet uiteindelijk leiden tot nieuwe concepten en partners.
 
Was een mooi en open gesprek waarin we de eerste bijeenkomst hebben voorbereid, maar ook de intentie is uitgesproken er een reeks van te maken om SIDN beter op de kaart te zetten. Frismakers doet dat met het  netwerk van innovatiemanagers van grote bedrijven en ik met mijn netwerk van MKB organisaties en andere experts.
    
Verheug mij op het leggen van nieuwe kruisverbanden voor SIDN. Weet zeker dat we voor nieuwe inzichten en business proposities kunnen zorgen.  Daarnaast bood Hubert spontaan zijn netwerk en steun aan bij een aantal initiatieven waar ik direct of indirect bij betrokken ben. Dat wordt straks gas geven op de digitale snelweg J!

Comments
Sign in or get an account to comment.