PoosConnections

By poosconnections

Laan van Borgele 26: in de rij voor open dag

Zaterdag 9 januari: Vandaag 20 stellen op bezoek gehad op de open dag voor de Laan van Borgele 26. Met assistentie van onze vrienden Martijn Smit,  Bernadette Keulaerds en Daan Fens hebben we de vele geïnteresseerden een blik kunnen laten werpen op het huis in Deventer. Sommigen kwamen zelfs tweemaal op een dag. We waren al gewaarschuwd want het huis had op Funda na een week al meer dan 4700 views gegenereerd. Toch werden we overdonderd door de (oprechte) belangstelling.
 
Dagenlang lag eerst Marie-Françoise en daarna ik wakker dat dit huis na een kwart eeuw door anderen wordt bewoond. Vooraf hadden we al besloten dat dit huis wordt verlaten op basis van gunning, mede op het oog van de fijne relatie met de buren Ans en Gery. Als in een roes hebben we de tientallen mensen voorbij zien komen. En wat werden er mooie complimenten gegeven voor de inrichting, die met zoveel zorg en liefde door Marie-Francoise en onze vriendin Martine Noorman ter hand is genomen. Waarmee het een huis met een eigen ziel is geworden.
 
De eerste de beste bezoeker legde direct een bod neer dat ‘blind’ werd geaccepteerd. Niet alleen om de hoogte maar ook de onvoorwaardelijke liefde voor het huis en omgeving. Komende week worden de contracten verder uitgewerkt en de verkoop gevierd in een mooi restaurant, maar ook op de tribunes van Go Ahead Eagles. Daarmee krijgt dit huis vanzelf een nieuw en eigen gezicht!

Comments
Sign in or get an account to comment.