PoosConnections

By poosconnections

Peter Hillebrand bouwt aan onze droom

Donderdag 10 maart: Vandaag de hand geschud dat Peter Hillebrand van Hillebrand Bouw ons nieuwe huis 'Unter den Linden" gaat verbouwen in Deventer. In het centrum van de Hanzestad en pal aan de IJssel hopen Marie-Françoise en ik deze zomer een statig pand uit 1860 te betrekken dat nu nog dienst doet als een kantoor.
 
Onze vriendin Martine Noorman helpt ons bij de inrichting en de begeleiding van de bouw. Zij werkt al vele jaren samen met Peter, die menig monument heeft opgeknapt in de stad.
 
Een kantoor omtoveren tot woonruimte is geen sinecure, zo heb ik afgelopen weken gemerkt. Teamwork is daarbij essentieel. Vandaag weer een bouwvergadering mogen meemaken. Allengs krijgen we steeds meer zin en vertrouwen in de aanpak. Met dank aan Peter, die in de voetsporen van zijn vader is getreden en goed met ons meedenkt.
 
Hillebrand Bouw uit Bathmen werkt al meer dan 40 jaar in Deventer en omgeving. ,,Het leukste is het realiseren van ideeën tot werkelijkheid’’, zo vat Peter zijn passie toe op zijn eigen website. We hopen dat Peter ook bij ons zijn dromen weer mag waarmaken.

Comments
Sign in or get an account to comment.